Mån-Tors: 07:00-16:00, Fre: 07:00-15:00

Tjänster & Produkter

Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster och skapar produkter i alla sorters metaller till båt och pool, trappor, räcken, glaspartier, entréer, säkerhetsgaller, specialkonstruktioner, konst, design med mera och tillhandahåller givetvis även service. Allt utifrån våra kunders önskemål och behov. Se fler bilder på arbeten som vi utfört i vårt galleri.
Klicka på rubrikerna nedan för att komma till respektive fotogalleri.

ROSTFRITT

Ofta gör vi detaljer och funktioner till båt och vid pool. Vi både utformar och utför vad kunden efterfrågar.​

TRAPPOR

Inomhus och utomhus – trappor, samt rostfria specialarbeten.​

RÄCKEN

Inomhus och utomhus – trapp- och altanräcken samt rostfria specialarbeten.​

GLASPARTIER

Entréer till offentliga lokaler tillverkas i lackat stål eller rostfritt. Inglasning av balkonger och uteplatser, montering/ förstärkning av branddörrar.​

INREDNING & EGEN DESIGN

Alla sorters specialarbeten till konstnärliga utsmyckningar och lösningar genom privatpersoner och inredningsarkitekter. Vi har även egen designade produkter för tex. trädgården.

GRINDAR

Vi skapar grindar utifrån dina önskemål och olika mått.

BYGG & KONSTRUKTIONSSMIDE

Vi tillverkar och monterar allt från enkla stommar i stål till komplexa former i aluminium. Alla våra kunder får sin egen skräddarsydda lösning tex avväxlingar, säkerhetsgaller och stommar.

SERVICE

Genom olika fastighetsägare samt fastighetsförvaltare utför vi lagningar av inbrottskador, underhållning av dörrar med mera. Man kan även teckna serviceavtal med oss direkt.